Menu

Fortrolighedserklæring

Denne fortrolighedserklæring indeholder oplysninger om de personoplysninger, der vedrører dig, og som vi indsamler via Holiday Autos’ websted og eventuelle mobilwebsteder og applikationer vedrørende Holiday Autos (“Platformen”), hvordan vi behandler sådanne oplysninger, og hvem de eventuelt bliver videregivet til. Denne meddelelse forklarer også dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, herunder EU’s generelle forordning om databeskyttelse (General Data Protection Regulation, “GDPR”) i relation til vores behandling af dine oplysninger.

Om os

ETrawler Unlimited Company t/a Holiday Autos, som har hovedkontor i Classon House, Dundrum Business, Dundrum, Dublin 14, ejer og driver Holiday Autos Platform og er derfor ansvarlig for de personoplysninger, der er beskrevet i denne databeskyttelsesmeddelelse. Betegnelserne “vi”, “os” og “vores” i denne meddelelse henviser til Holiday Autos.
Vi introducerer kunder til leje af køretøjer og anden transportvirksomhed over landjorden såsom bus-, tog- og taxatransport (“Transport”) og tilknyttede, rejserelaterede produkter og tjenester.
Du kan kontakte os ved hjælp af oplysningerne i slutningen af denne erklæring, eller hvis du har spørgsmål i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, kan du også kontakte vores databeskyttelsesansvarlige ved at sende en mail til dpo@cartrawler.com.

Personoplysninger, som vi behandler

For at vi kan behandle din transportreservation eller din reservation af eventuelle tilknyttede tjenesteydelser, vil vi bede dig om visse oplysninger, såsom dit navn, adresse, e-mailadresse, betalingsoplysninger og reservationsoplysninger. Vi indsamler også visse oplysninger om den enhed, du bruger til at få adgang til vores platform, f.eks. din IP-adresse, hvilken browser du bruger, og hvilken type enhed du bruger. Ud over de oplysninger, vi selv indsamler, modtager vi undertiden oplysninger, der indsamles på vores vegne af tredjeparter, f.eks. når du ser en annonce fra Holiday Autos på en tredjeparts websted.
De fleste af de personoplysninger, vi indsamler om dig, vil være oplysninger, du selv har givet os. Det kan omfatte følgende:
• Transporttilbud – Hvis du gerne vil have et tilbud på transport, indsamler vi dit navn, e-mailadresse, IP-adresse og tilbudsreference. Hvis du har kontaktet os telefonisk, indsamler vi også dit telefonnummer og en optagelse af dit opkald.
• E-mails og telefonopkald ved frafald – Hvis du indleder, men ikke gennemfører en reservation, har vi stadig indsamlet begrænsede oplysninger som dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer (afhængigt af den metode, du brugte til at kommunikere med os).
• Reservationsoplysninger – Når du foretager en reservation hos os, beder vi dig om oplysninger, som vi har brug for til at behandle reservationen. Det omfatter dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer og dine betalingsoplysninger.
• Spørgsmål og klager – Hvis du kontakter vores kundeserviceafdeling med henblik på en forespørgsel eller en klage, registrerer vi oplysninger om forespørgslen eller klagen, og hvordan den behandles i vores systemer. Vi kan også søge yderligere oplysninger om forespørgslen eller klagen hos den relevante transport- eller anden tjenesteudbyder, hvilket vi også vil registrere i vores systemer.
• Forsikringspolitik – Hvis du tegner en forsikring hos en af vores forsikringsselskabspartnere, indsamler vi dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer, din reservationshenvisning, din IP-adresse og dine betalingsoplysninger for at lette dit køb af forsikringspolice.
• Andre tilknyttede produkter og tjenesteydelser – Hvis du reserverer eller køber andre tilknyttede tjenester, såsom parkering, vil vi bede dig om de oplysninger, som vi har brug for til at behandle din anmodning. Dette omfatter dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer, din reservationshenvisning, din IP-adresse og dine betalingsoplysninger.
• On demand-taxareservationsoplysninger
• Hvis du tilmelder dig vores on demand-taxa-app, indsamler vi dit navn, din e-mailadresse, dit loyalitets-id (hvis relevant), din adgangskode og dine betalingsoplysninger.
• Når du bruger vores on demand-taxa-app, indsamler vi dit navn, din e-mailadresse og dine betalingsoplysninger. Vi indsamler også dine lokaliseringsoplysninger, når du bruger vores app og under din rejse.
• Lokaliseringsoplysninger – Hvis du bruger vores tjenester på en mobilenhed, og du har aktiveret lokaliseringstjenester, registrerer vi din placering for at hjælpe dig med at finde lokale transport- eller andre tjenester. Vi bruger også din IP-adresse til at bestemme, hvilket land du er i, når du foretager en reservation.
• Loyalitetsprogramoplysninger – Hvis du deltager i vores loyalitetsprogram, f.eks. MyAccount, gemmer vi dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, din fødselsdato, dit brugernavn, din adgangskode og referencerne til din reservationshistorik.
• Markedsføring via e-mail – Når vi indsamler din e-mailadresse, registrerer vi dine præferencer vedrørende e-mailmarkedsføring fra os i forbindelse med vores egne og tredjeparters produkter og tjenester.
• Undersøgelser – Hvis du deltager i en undersøgelse, registrerer vi dine svar på undersøgelsen sammen med dit navn og din e-mailadresse.

Personoplysninger, som vi indsamler automatisk:

Når du bruger vores platform, anvender vi forskellige teknologier til automatisk at registrere oplysninger om den enhed, du anvender, og hvordan du interagerer med platformen. Disse oplysninger omfatter:
• Oplysninger om enhed – Vi indsamler automatisk oplysninger om den enhed, du anvender, herunder IP-adresse, enheds-id, hvilken browser du anvender, og det operativsystem, som enheden anvender.
• Hvordan du bruger vores platform – Vi registrerer oplysninger om, hvordan du bruger vores platform, f.eks. dato og klokkeslæt for dit besøg, hvilke sider du besøger, hvor længe du bliver på siderne, hvor du har klikket på en side, og oplysninger om eventuelle afbrydelser eller systemfejl, du måtte have oplevet.
• Hvordan har du fundet platformen – De steder vi kan, registrerer vi, hvordan du ankom til vores platform (om du f.eks. kom fra en søgemaskine eller ved at klikke på en af vores annoncer).

Personoplysningskilder

Selvom vi hovedsageligt indsamler oplysninger direkte fra dig, er der omstændigheder, hvor vi indsamler oplysninger fra tredjepartskilder. Disse forhold omfatter:
• Tredjeparter – Vi kører et program, under hvilket tredjeparter annoncerer for vores platform på vores vegne. Hvis du klikker på en af disse annoncer, bliver du sendt til vores platform ved hjælp af en teknologi, der giver os mulighed for at forstå, hvilken tredjepart der henviste dig. Vi sporer derefter, om du foretager en reservation, og hvis du gør, så tilskriver vi denne reservation den relevante tredjepart med det formål at betale dem provision. Vi giver imidlertid ikke tredjeparten personoplysninger om dig.
• Tjenesteudbyder – Hvis der er problemer med din transport- eller anden tjenesteudbyder, kan tjenesteudbyderen kontakte os med oplysninger om problemet.
• Annoncer – Når vi samarbejder med tredjeparter om at vise annoncer, kan vi anvende teknologier som cookier eller pixelkoder til at registrere oplysninger om din interaktion med disse annoncer. Disse oplysninger sendes nogle gange til os via cookier og pixelkoder, der er anbragt af disse tredjeparter på vores vegne. Hvis der sendes oplysninger til os, vil det ske på en anonymiseret basis.

Årsager til behandlingen og retsgrundlag

Hovedårsagen til, at vi bruger dine personlige oplysninger, er, at vi kan behandle dine transportreservationer og tilknyttede tjenester og håndtere eventuelle forespørgsler eller problemer, der måtte opstå i forbindelse med disse reservationer. Vi bruger også dine personlige oplysninger af visse andre årsager, som f.eks. at skræddersy vores annoncer og e-mailmarkedsføring for at sikre, at de er relevante for dig, samt overvåge din brug af vores platform for at hjælpe os med at forbedre og skræddersy vores visninger.
Det følgende er yderligere oplysninger om vores behandling og det retsgrundlag, der berettiger denne behandling:
• Transporttilbud – Vi behandler dine personoplysninger for at kunne give dig et tilbud på transport. Vi behandler disse oplysninger på grundlag af, at det er nødvendigt for at træffe foranstaltninger for din anmodning, inden vi potentielt indgår en transportkontrakt.
• E-mails og telefonopkald ved frafald – Vi behandler personoplysninger for at kunne kontakte dig og afklare, om du har haft problemer med at foretage en reservation. Vi gør dette på baggrund af vores legitime interesse i at sikre kvalitetskundeservice, og at der ikke er nogen problemer med vores platform.
• Reservation – Vi anvender dine personoplysninger til at behandle reservationer hos os og transportudbydere, og så du kan administrere dine reservationer via platformen. Der, hvor vi behandler personoplysninger til dette formål, vil vi gøre det enten på baggrund af, at det er nødvendigt for opfyldelsen af en kontrakt, eller på baggrund af vores legitime interesser i at levere vores transportreservationstjeneste.
• Forsikringspolitik/andre tilknyttede produkter eller tjenester – Hvis du tegner en forsikring hos en af vores forsikringspartnere i forbindelse med din transportreservation eller reserverer en anden tilknyttet tjeneste, behandler vi dine oplysninger for at lette reservationen af denne tjeneste. Der, hvor vi behandler personoplysninger til dette formål, vil vi gøre det enten på baggrund af, at det er nødvendigt for opfyldelsen af en kontrakt med dig, eller på baggrund af vores legitime interesser i at levere denne tjeneste til dig.
• Spørgsmål og klager – Når du sender os en forespørgsel eller klage over en transportreservation eller en anden tilknyttet tjeneste, behandler vi dine personoplysninger for at besvare din forespørgsel eller behandle din klage. Der, hvor vi behandler personoplysninger i forbindelse med en forespørgsel eller klage, vil vi gøre det på grundlag af vores legitime interesse i at løse kundeforespørgsler og -klager. Hvis du frivilligt giver oplysninger om til dit helbred, behandler vi disse personoplysninger på baggrund af, at du udtrykkeligt accepterer, at vi bruger dem til at behandle din forespørgsel eller klage.
• On demand-taxareservations-app – Vi behandler dine oplysninger for at lette din tilmelding til og brug af on demand-taxi-appen. Dette sker enten på baggrund af, at vi har en kontraktlig pligt til at gøre det, eller på baggrund af vores legitime interesser i at levere denne tjeneste til vores kunder.
• Loyalitetsprogram – Hvis der eksisterer et loyalitetsprogram, bruger vi dine personlige oplysninger til at administrere loyalitetsprogrammet, tilføje/fratrække loyalitetspoint og meddele dig om loyalitetsfordele. Vi behandler disse oplysninger på baggrund af, at det er nødvendigt for opfyldelsen af vores kontrakt med dig.
• Markedsføring via e-mail – Hvis vi har indsamlet din e-mailadresse i forbindelse med en tjenesteydelse, kan vi, afhængigt af de markedsføringspræferencer, du har angivet, sende dig e-mails om produkter og tjenester, som vi tror, du vil være interesseret i. Vi udsender sådan e-mailmarkedsføring på grundlag af vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter og tjenester.
• Levering og forbedring af vores tjenester – Der, hvor vi indsamler oplysninger i forbindelse med din brug af vores platform og tjenester, f.eks. oplysninger om din enhed, hvordan du interagerer med vores platform og tjenester, bruger vi disse oplysninger til at levere vores tjenester og tilpasse din oplevelse. Vi bruger også oplysningerne til at teste nye funktioner, som vi tænker på at introducere, for at analysere, hvordan vores platform bruges, og til at evaluere og forbedre vores tjenester. Hvor det er muligt, bruger vi disse oplysninger anonymt. Al denne behandling af dine personlige oplysninger er baseret på vores legitime interesser i betjeningen, forbedringen og sikringen af vores tjenester.
• Analyse/rapportering – Vi bruger oplysninger i forbindelse med reservationer for at oprette interne rapporter om, hvordan vores forretning fungerer. Vi bruger også disse oplysninger til andre kommercielle analyseformål og forsøger at forudsige fremtidige tendenser, som kan påvirke vores forretning. Denne behandling foregår på kumulativ basis, så du ikke er identificerbar ud fra de rapporter og analyser, der produceres.
• Reklame – Vi ønsker at sikre, at når du ser en annonce fra Holiday Autos eller en anden udbyder, så er den relevant for dig og dine interesser, uanset om annoncen vises på en platform, vi styrer, i vores e-mailmarkedsføring eller på en tredjeparts websted. Vi kan også bruge de samme oplysninger til at vise dig annoncer for omhyggeligt udvalgte produkter og tjenester fra tredjeparter. Når du bruger vores platform, bruger vi de søgninger, du har foretaget, til at skræddersy vores annoncer til dine interesser. Hvis du f.eks. har søgt efter muligheder for at leje en bil i Berlin, kan vi bruge disse oplysninger til at vise dig annoncer på vores platform og på tredjeparters websteder for lejekøretøjer i Berlin, som kan være interessante for dig. Vi kan også bruge oplysninger om dine tidligere transaktioner på vores platform til at skræddersy vores annoncer. Vi behandler dine personoplysninger til dette formål og på grundlag af vores legitime interesse i at sikre, at vores og tredjeparters annoncering er effektiv.
• Undersøgelser – Hvis du deltager i en undersøgelse, vil vi behandle dine oplysninger på baggrund af dit samtykke.

Personoplysninger, som vi er nødt til at have af dig

Du er ikke forpligtet til at forsyne os med dine personoplysninger. Men hvis du ønsker at foretage en transportreservation eller benytte dig af en tilknyttet tjeneste, skal du give os de oplysninger, der forlanges på vores reservationsside. Hvis du ikke giver os disse oplysninger, er vi ikke i stand til at behandle din reservation. På samme måde kan du være forpligtet til at give visse oplysninger, når du kontakter vores kundeserviceafdeling med en forespørgsel eller klage. Vi informerer dig, hvor sådanne oplysninger er nødvendige.

Modtagere af oplysningerne

For at kunne behandle din reservation skal vi sende dine oplysninger videre til den relevante transportudbyder. Hvis du kontakter os med en forespørgsel eller klage i forbindelse med en reservation, kan vi også dele oplysninger om forespørgslen eller klagen med transportudbyderen, så vi kan løse det.
Hvis du køber en anden tjeneste, skal vi muligvis dele personoplysningerne med tredjepartsudbyderen, så de kan levere den pågældende tjeneste til dig. Hvis du gør krav i henhold til en forsikringspolice, er vi muligvis nødt til at dele personoplysningerne med forsikringsgiveren eller en anden udpeget sagsbehandler.
Som del af vores onlineannonceringsprogrammer kan vi dele dine personoplysninger med tredjeparter, som vil kombinere dem med de oplysninger, de selv har om dig, for at skræddersy de annoncer, der vises på tredjepartswebsteder (som kan være vores egne annoncer eller annoncer, vi formidler på vegne af tredjeparter). Der, hvor disse oplysninger deles, er de beskyttet af kryptering eller andre sikkerhedsforanstaltninger.
Vi bruger også en række tjenesteudbydere til at hjælpe os med at levere vores tjenester, hvoraf nogle vil have adgang til dine oplysninger (f.eks. bruger vi forskellige softwareudbydere til at være vært for vores oplysninger som en del af deres tjenester). Der, hvor vi engagerer en tredjepart i at behandle dine oplysninger på vores vegne, sikrer vi os, at de respekterer dine personlige rettigheder, og at de behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Yderligere oplysninger er som følger:
• Værtsudbydere – Vi bruger forskellige cloudtjenester og co-location-udbydere til at hjælpe os med at være vært for og administrere vores oplysninger.
• Betalingsprocessorer – Vi bruger betalingsprocessorer fra tredjeparter til at hjælpe os med at tage imod betaling på vores platform.
• Teknologiudbydere – Dette omfatter tjenesteudbydere, som leverer tjenester, der skal hjælpe os med at sikre vores netværk, systemer og e-mails.
• Kundeserviceleverandører – Vi bruger en tredjepartstjenesteudbyder til at yde kundeservice uden for arbejdstiden.
• Revisorer – Vi har en intern og en ekstern revisionsfunktion, der leveres af tredjeparter. Revisorerne hjælper os med at sikre, at vi overholder vores juridiske forpligtelser, herunder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger. Under visse omstændigheder kan det betyde, at de har adgang til vores systemer, der behandler personoplysningerne, eller at de måske skal gennemgå, hvordan vi har behandlet visse personoplysninger.

Overførsler uden for EU

Under visse omstændigheder sender vi dine personoplysninger til et land uden for EU, som ikke af Europa-Kommissionen er anerkendt som tilbydende et beskyttelsesniveau for personoplysninger svarende til det niveau, som er fastsat i Den Europæiske Union. Den mest almindelige af disse omstændigheder er, hvor vi overfører personoplysninger til en transportleverandør, så de kan opfylde din reservation. Vi kan også overføre dine personoplysninger uden for Den Europæiske Union i forbindelse med driften af vores forretning, f.eks. når vi bruger en tjenesteudbyder, der er etableret i en anden jurisdiktion. Hvis vi sender dine personoplysninger uden for Den Europæiske Union, sikrer vi os, at der findes passende foranstaltninger til beskyttelse af dine personoplysninger og til overholdelse af vores forpligtelser i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Dette kan omfatte indgåelse af kontrakter med den instans, som vi har overført personoplysninger til, i en form, der er godkendt af Europa-Kommissionen, eller sikring af, at det selskab, som vi overfører dine personoplysninger til, har accepteret at overholde en godkendt overførselsmekanisme, som f.eks. EU’s og USA’s værn om privatlivets fred.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om de foranstaltninger, vi har truffet i forbindelse med overførslen af dine personoplysninger, eller kopier af de aftaler, vi har indgået i forbindelse med overførsler, bedes du kontakte os via oplysningerne i bunden af denne meddelelse.

Opbevaring

Vi opbevarer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores politik for opbevaring af dokumenter. Opbevaringspolitikken fungerer ud fra princippet om, at vi ikke opbevarer personoplysninger længere, end det er nødvendigt for det formål, som vi indsamlede dem til, og i overensstemmelse med de krav, der er pålagt os ved lov. Det betyder, at opbevaringsperioden for dine personoplysninger varierer afhængigt af typen af personoplysningerne. For eksempel:
• Transaktionsdata – Vi opbevarer oplysningerne fra dine reservationer og din interaktion med os i forbindelse med sådanne reservationer, så længe det er nødvendigt for at lette din reservation og løse eventuelle problemer. Der, hvor dine markedsføringspræferencer er af en sådan art, at vi kan sende dig markedsføringsmeddelelser, vil sådanne oplysninger stadig blive opbevaret som beskrevet nedenfor.
• Loyalitetsprogramoplysninger – Vi opbevarer oplysninger vedrørende loyalitetsprogrammer, så længe det er nødvendigt for at lette administrationen af vores loyalitetsprogram.
• Markedsføring via e-mail – Vi vil opbevare en kopi af de personoplysninger, der er påkrævet for at sende dig markedsføringsmeddelelser, så længe det er nødvendigt for at fremme dine markedsføringspræferencer. Som led i dette vil vi også opbevare visse oplysninger i forbindelse med dine transaktioner for at give os mulighed for at tilpasse vores markedsføringsmeddelelser.
• Håndtering af juridiske krav – Når vi vurderer, hvor længe vi skal opbevare personlige oplysninger, tager vi højde for, om disse oplysninger kan være nødvendige for at fremsætte eller forsvare eventuelle juridiske krav. Hvis sådanne oplysninger er påkrævet, kan vi beholde dem, indtil forældelsesfristen udløber i forbindelse med den type krav, der kan fremsættes (hvilket varierer fra 2 år til 12 år).

Cookies

Denne platform bruger cookies. Cookies er små, enkle tekstfiler, der sendes fra et websted og gemmes på din computer, tablet eller mobiltelefon, når du besøger et websted. Oplysninger vedrørende dit besøg på et websted registreres i disse cookies. Se vores politik for brug af cookies for at finde ud af mere om de cookies, vi bruger.

Andre websteder

Denne platform kan indeholde links til andre websteder, eller du kan være ankommet her via et link fra et andet websted. Denne fortrolighedserklæring gælder kun for denne platform og de tjenester, som Holiday Autos driver i forbindelse med Holiday Autos på platformen. Når du linker til andre websteder, skal du læse deres fortrolighedspolitikker.

Vigtige oplysninger om samtykke

Der, hvor vi behandler dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække dette samtykke. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os via kontaktoplysningerne nederst i denne erklæring. Hvis dit samtykke vedrører modtagelse af e-mailmarkedsføring, kan du bruge afmeldingslinket i e-mailen. Bemærk venligst, at hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke fortsætte med at levere den relaterede tjeneste til dig.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder, under visse omstændigheder, i forhold til dine personoplysninger:
• Ret til at få adgang til oplysningerne – Du har ret til at anmode om en kopi af de personlige oplysninger, som vi har om dig, sammen med andre oplysninger om vores behandling af disse personoplysninger.
• Ret til at berigtigelse – Du har ret til at anmode om, at eventuelle unøjagtige oplysninger, der opbevares om dig, rettes, eller hvis vi har ufuldstændige oplysninger, kan du anmode om, at vi opdaterer oplysningerne, så de passer.
• Ret til sletning – Du har ret til at anmode os om at få slettet personlige oplysninger, som vi har om dig. Denne ret omtales undertiden som retten til at blive glemt.
• Ret til begrænsning af databehandling eller indsigelse mod databehandling – Du har ret til at anmode om, at vi ikke længere behandler dine personlige oplysninger til særlige formål, eller at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger til særlige formål.
• Ret til dataportabilitet – Du har ret til at anmode os om at give dig eller en tredjepart en kopi af dine personlige oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format.
For at udøve en eller flere af de rettigheder, der er angivet ovenfor, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne nederst i denne erklæring.
Ændringer i vores fortrolighedserklæring
Vi gennemgår jævnligt vores fortrolighedserklæring, og eventuelle opdateringer vil blive slået op på denne side.

Spørgsmål og klager

Hvis du har spørgsmål eller klager i forbindelse med vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via følgende kontaktoplysninger:
Pr. brev: Data Protection Officer, Arguscarhire, Classon House, Dundrum Business Park, Dundrum, Dublin 14, Irland
Pr. e-mail: dpo@cartrawler.com

Du har også ret til at indgive en klage til den irske databeskyttelseskommission, hvis du er utilfreds med Holiday Autos’ behandling af dine personoplysninger. Du kan finde oplysninger om, hvordan du indgiver en klage, på (https://www.dataprotection.ie/docs/Contact-us/11.htm), eller du kan ringe til databeskyttelseskommissionen på 353 (0)761 104 800.