Meni

Izjava o privatnosti

Ova izjava o privatnosti navodi pojedinosti o osobnim podacima koji se odnose na vas, a koje prikupljamo putem web-mjesta tvrtki Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto i Cabforce te web-mjesta i aplikacija za mobitel povezanih s tvrtkama Holiday Autos. Argus Car Hire, Dégrifauto i Cabforce („Platforma”), kako ćemo obraditi takve podatke i kome se mogu otkriti. U obavijesti su objašnjena i vaša prava prema važećem zakonu o zaštiti podataka, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka EU-a („GDPR”), u vezi s našom obradom vaših podataka.

O nama

ETrawler Unlimited Company pod trgovačkim nazivima Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto i Cabforce, s OIB-om 4693898K i registriranim uredom na adresi CarTrawler, Classon House, Dundrum Business Park, Dundrum, Dublin 14, Irska, vlasnik je i operater platformi Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto i Cabforce i stoga je voditelj obrade osobnih podataka koji su opisani u ovoj obavijesti o zaštiti podataka. Reference na „mi”, „nas” i „naš” u ovoj obavijesti stoga su reference na Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto i Cabforce (o kojoj se platformi već radi).
Kupcima predstavljamo najam vozila i ostale usluge kopnenog prijevoza kao što su prijevoz autobusom, željeznicom i transferi taksijem (”Prijevoz”) te pomoćni proizvodi povezani s putovanjem i uslugama. Kada se vaši osobni podaci prenesu davatelju usluge prijevoza, on postaje zaseban voditelj obrade podataka za njihovu obradu.
Možete nas kontaktirati putem pojedinosti koje su navedene na kraju ove izjave ili ako imate upita o obradi svojih osobnih podataka, možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka na adresu dpo@cartrawler.com.

Osobni podaci koje obrađujemo, svrha i pravne osnove

Kako bismo obradili vašu rezervaciju Prijevoza ili rezervaciju svih pomoćnih usluga, od vas ćemo zatražiti određene podatke kao što su ime, adresa, adresa e-pošte, podaci o plaćanju i pojedinosti o rezervaciji. Također prikupljamo i podatke s vašeg uređaja koji upotrebljavate za pristup našoj platformi, kao što su IP adresa, koji preglednik upotrebljavate i koju vrstu uređaja. Osim podataka koje sami prikupljamo, ponekad primamo i podatke koje u naše ime prikupe treće strane, primjerice kada vidite oglas tvrtki Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto ili Cabforce prikazan na web-mjestu treće strane.

U nastavku su navedene daljnje pojedinosti o našoj obradi i pravnom temelju koji opravdava ovu obradu osobnih podataka:

• Cijenu prijevoza – ako tražite cijenu Prijevoza, prikupit ćemo vaše ime, adresu e-pošte, IP adresu i upućivanje na cijenu. Kada nas kontaktirate telefonskim putem, prikupit ćemo i vaš telefonski broj i snimku poziva koji ste nam uputili. Ove podatke obrađujemo na temelju toga što je to nužno kako bismo na vaš zahtjev poduzeli korake prije potencijalnog sklapanja Ugovora o prijevozu.

• E-pošta o odustajanju i telefonski pozivi – ako započnete, a ne dovršite rezervaciju i dalje imamo prikupljene ograničene pojedinosti kao što su vaše ime, adresa e-pošte i telefonski broj (ovisno o vašem načinu komuniciranja s nama). Ove podatke obrađujemo kako bismo vas kontaktirali i utvrdili jeste li naišli na bilo kakve probleme pri traženju rezervacije. Ovo radimo na temelju našeg legitimnog interesa za osiguranje kvalitetne usluge za korisnike i kako ne bi bilo problema s Platformom.

• Pojedinosti o rezervaciji – kada napravite rezervaciju kod nas, od vas ćemo tražiti podatke koji su nam nužni za obradu rezervacije ili obradu povrata. To obuhvaća vaše ime, adresu, adresu e-pošte, telefonski broj i vaše podatke o plaćanju. Kada obrađujemo osobne podatke u ovu svrhu, to ćemo učiniti na temelju toga što je nužno za sklapanje ili provođenje ugovora ili na temelju naših legitimnih interesa za pružanje naše usluge rezervacije Prijevoza.

• Upiti i pritužbe – ako stupite u kontakt s našim timom korisničke službe s upitom ili pritužbom, zabilježit ćemo pojedinosti o upitu ili pritužbi i kako se isto rješava u našim sustavima. Možemo također tražiti i dodatne pojedinosti o upitu ili pritužbi od relevantnog pružatelja usluga Prijevoza ili drugog pružatelja usluga, a i to se bilježi u našim sustavima. Pozivi se snimaju za svrhe obuke i kvalitete na osnovi našeg legitimnog interesa. Kada obrađujemo osobne podatke u kontekstu upita ili pritužbe, to ćemo učiniti na temelju naših legitimnih interesa za rješavanje upita i pritužbi. Općenito ne obrađujemo zdravstvene podatke u kontekstu našeg poslovanja, ali mogu postojati okolnosti u kojima možemo zatražiti dokumente za dokaz za povrat novca, a te ćemo osobne podatke obrađivati na temelju toga što je nužno za ispunjenje provođenja ugovora. U ograničenim okolnostima obrađujemo zdravstvene podatke, a na temelju vašeg izričitog pristanka da ih koristimo kako bismo riješili vaš upit ili pritužbu. Polica osiguranja – ako zaključite policu osiguranja kod jednog od naših partnera osiguranja, prikupit ćemo vaše ime, adresu, adresu e-pošte, telefonski broj, upućivanje na rezervaciju, IP adresu i pojedinosti o plaćanju kako bismo olakšali kupnju vaše police osiguranja. Kada obrađujemo osobne podatke u ovu svrhu, to ćemo učiniti na temelju toga što je nužno za sklapanje ili provođenje ugovora za pružanje te usluge.

• Ostali pomoćni proizvodi i usluge – ako rezervirate ili kupite bilo koju drugu pomoćnu uslugu, kao što je parking, od vas ćemo tražiti podatke koji su nužni za obradu vašeg zahtjeva. Ovo obuhvaća vaše ime, adresu, adresu e-pošte, telefonski broj, upućivanje na rezervaciju, IP adresu i pojedinosti o plaćanju. Kada obrađujemo osobne podatke u ovu svrhu, to ćemo učiniti na temelju toga što je nužno za sklapanje ili provođenje ugovora za pružanje te usluge.

• Pojedinosti o rezervaciji mobilnosti – kada upotrebljavate našu aplikaciju za mobilnost i usluge na mobilnom uređaju, prikupit ćemo vaše ime, adresu e-pošte, telefonski broj, ID kartice vjernosti (ako je relevantno), lozinku i pojedinosti o plaćanju. Također ćemo prikupiti podatke o vašoj lokaciji kada upotrebljavate našu aplikaciju i tijekom putovanja taksijem. To se zasniva na sklapanju ili provođenju ugovora.

• Podaci o lokaciji – ako upotrebljavate naše usluge na mobilnom uređaju i omogućili ste usluge lokacije, zabilježit ćemo vašu lokaciju kako bismo vam pomogli pronaći lokalni Prijevoz ili druge usluge na temelju sklapanja ili za izvršenje ugovora. Kako bismo odredili u kojoj državi se nalazite kada obavljate rezervaciju, upotrebljavamo i vašu IP adresu.

• Podaci o programu vjernosti – ako se pridružite našem Programu vjernosti, npr. MyAccount, pohranit ćemo vaše ime, adresu e-pošte, telefonski broj, datum rođenja, korisničko ime, zaporku i vaša povijesna upućivanja na rezervaciju kako bismo upravljali programom vjernosti, dodavali/oduzimali bodove za vjernost i kako bismo vas obavijestili o nagradama za vjernost. Ove podatke obrađujemo na temelju toga što je to nužno za provođenje ugovora s vama.

• Marketing putem e-pošte/telefona – kada prikupimo adresu vaše e-pošte ili telefonski broj, zabilježit ćemo vaše preferencije povezane s primitkom našeg marketinga u vezi s našim vlastitim proizvodima i uslugama kao i proizvodima i uslugama trećih strana. Ovisno o marketinškim preferencijama koje ste nam naveli, možemo vam slati marketinške informacije o proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi vas mogle zanimati. Šaljemo ove marketinške poruke na osnovi legitimnih interesa ili, u nekim slučajevima, pristanka.

• Analiza/Izvješćivanje – podatke upotrebljavamo u vezi s rezervacijama kako bismo napravili interna izvješća o svom poslovanju. Također, podatke upotrebljavamo u druge svrhe komercijalne analize i kako bismo pokušali predvidjeti trendove u budućnosti koji bi mogli utjecati na naše poslovanje. Ova obrada se odvija na osnovi skupljanja pa iz nastalih izvješća ili analiza ne možete biti identificirani.

• Oglašavanje – želimo osigurati da kada vidite oglas povezan s našim uslugama, da će on biti relevantan za vas i vaše interese, bez obzira na to prikazuje li se oglas na Platformi kojom upravljamo, u našoj marketinškoj e-pošti ili na web-mjestu treće strane. Također možemo upotrebljavati iste podatke kako bismo vam prikazali oglase za pažljivo odabrane proizvode i usluge treće strane. Kada upotrebljavate našu Platformu, pretrage koje ste napravili možemo upotrebljavati kako bismo prilagodili svoje oglase vašim interesima. Primjerice, ako ste pretraživali opcije za najam vozila u Berlinu, ovaj podatak možemo upotrijebiti kako bismo vam na našoj Platformi i web-mjestima trećih strana prikazali oglase o najmu vozila u Berlinu koji vas mogu zanimati. Možemo upotrebljavati i podatke o vašim prethodnim transakcijama na našoj Platformi kako bismo prilagodili svoje oglašavanje. Vaše osobne podatke obrađujemo u tu svrhu kada pristanete na postavljanje kolačića za ovu obradu.

• Ankete – ako sudjelujete u anketi, zabilježit ćemo vaše odgovore na anketna pitanja zajedno s vašim imenom i adresom e-pošte. Vaše podatke obrađujemo na temelju našeg legitimnog interesa za dobivanje povratnih informacija i poboljšanje usluge koju pružamo kupcima.

• Otkrivanje prijevara i sprječavanje financijskog kriminala – Vaše osobne podatke možemo koristiti u svrhu sprječavanja i otkrivanja prijevara i dovršetka provjere sankcija na temelju našeg legitimnog interesa.

• Profiliranje – Vaše osobne podatke koristimo za preporuku vozila i usluga koje bi vas mogle zanimati, utvrđivanje vaših preferencija, personalizaciju vašeg iskustva s nama i za sprječavanje prijevara.

• Automatizirano donošenje odluka – obrađujemo vaše osobne podatke kako bismo procijenili rizik od prijevare povezane sa svakom transakcijom najma. Ako sustav otkrije veliku vjerojatnost prijevare na temelju analize prikupljenih podataka, to može rezultirati automatiziranom odlukom da se uskrati pristup automobilu za najam. Ako se donese automatizirana odluka koja značajno utječe na vas, imate pravo zatražiti ljudsku intervenciju, izraziti svoje stajalište i osporiti odluku. Možemo personalizirati cijene za usluge dostupne putem alata za rezervaciju na temelju automatiziranog donošenja odluka.

Kada upotrebljavate našu platformu, služimo se raznim tehnologijama kako bismo automatski snimili pojedinosti o uređaju koji upotrebljavate i načinu na koji ostvarujete interakciju s Platformom. Ti podaci uključuju:

• Pojedinosti o uređaju i način na koji komunicirate s Platformom – automatski prikupljamo pojedinosti o uređaju koji upotrebljavate, uključujući IP adresu uređaja, ID uređaja, preglednik koji upotrebljavate i operativni sustav koji uređaj upotrebljava. Bilježimo pojedinosti o tome kako upotrebljavate našu Platformu, npr. datum i vrijeme vašeg posjeta, posjećene stranice, koliko ste se zadržali na stranicama, gdje ste kliknuli na stranici i pojedinosti o svim padovima ili pogreškama sustava s kojima ste se susreli. Te podatke upotrebljavamo kako bismo pružili naše usluge i personalizirali vaše iskustvo. Također, podatke upotrebljavamo kako bismo ispitali nove značajke o čijem uvođenju razmišljamo, analizirali kako se upotrebljava naša Platforma i procijenili i poboljšali svoje usluge. Uporaba ovih podataka anonimna je gdje je to moguće. Ovaj proces obrade vaših osobnih podataka temelji se na našim legitimnim interesima za upravljanje, poboljšanje i zaštitu usluga.

• Kako ste došli do naše Platforme – gdje je to moguće, bilježimo kako ste došli na našu Platformu (npr. jeste li došli preko tražilice ili klikom na jedan od naših oglasa). Prikupljamo pristanak na kolačiće kako bi se omogućila ova obrada.

Izvori osobnih podataka

Iako uglavnom prikupljamo podatke izravno od vas, postoje okolnosti kada podatke prikupljamo i iz izvora trećih strana. Ove okolnosti uključuju:

• Treće strane – upravljamo programom prema kojem treće strane u naše ime oglašavaju našu Platformu. Ako kliknete na jedan od tih oglasa, usmjereni ste na našu Platformu uporabom tehnologije koja nam omogućava da shvatimo koja vas je treća strana uputila. Nakon toga pratimo jeste li napravili rezervaciju, a ako jeste, tu rezervaciju pripisujemo relevantnoj trećoj strani kako bismo joj platili proviziju. Međutim, ne dajemo nikakve osobne podatke o vama trećoj strani.

• Pružatelj usluga – ako postoje problemi s vašim pružateljem usluga Prijevoza ili drugim pružateljem usluga, isti nas može kontaktirati s podacima o problemu.

• Oglasi – kada surađujemo s trećim stranama za potrebe prikazivanja oglasa, možemo upotrebljavati tehnologije kao što su kolačići ili oznake piksela kako bismo zabilježili pojedinosti o vašoj interakciji s tim oglasima. Ovi nam se podaci ponekad šalju preko kolačića i oznaka piksela koje su treće strane postavile u naše ime. Ako nam se pošalju podaci, to je anonimno.

Osobni podaci koje biste nam trebali pružiti

Niste obavezni pružiti nam nikakve osobne podatke. Međutim, ako želite rezervirati Prijevoz ili iskoristiti pomoćnu uslugu, trebali biste nam pružiti podatke koji se traže u našem programu za rezervaciju. Ako nam ne pružite ove podatke, nećemo moći obraditi vašu rezervaciju. Isto tako, od vas se može tražiti pružanje određenih podataka ako kontaktirate tim korisničke službe s upitom ili pritužbom. Obavijestit ćemo vas kada su takvi podaci nužni.

Primatelji podataka

Kako bismo obradili vašu rezervaciju, moramo dostaviti pojedinosti o vama relevantnom davatelju usluga Prijevoza. Ako nas kontaktirate s upitom ili pritužbom o rezervaciji, pojedinosti o njima možemo podijeliti s davateljem usluga Prijevoza kako bismo ih riješili.
Ako kupite drugu uslugu, možda ćemo morati podijeliti osobne podatke s davateljem usluga treće strane kako bi vam mogao pružiti tu uslugu. Ako na osnovi police osiguranja napravite zahtjev za potraživanje, možda ćemo morati podijeliti osobne podatke s osiguravateljem ili drugim imenovanim rukovateljem potraživanja.
Također upotrebljavamo brojne davatelje usluga koji nam pomažu u pružanju usluga, a neki od njih imaju pristup vašim podacima (npr. upotrebljavamo razne davatelje usluga softvera koji pohranjuju naše podatke kao dio svojih usluga). Kada angažiramo treću stranu za obradu vaših podataka u naše ime, vodimo računa da se poštuju vaša prava na privatnost i da se podaci obrađuju sukladno zakonu o zaštiti podataka. Dodatne pojedinosti kako slijedi:

• Davatelji usluga pohrane podataka – upotrebljavamo razne davatelje usluga oblaka i usluga dodatnih lokacija kako bi nam pomogli u pohrani i upravljanju našim podacima.

• Obrađivači plaćanja – upotrebljavamo obrađivače plaćanja treće strane i pružatelje usluga kako bi nam pomogli u obradi plaćanja na našoj platformi. AIB Merchant Services, Worldpay, Klarna i PayPal su zasebni kontrolori podataka. Njihova pravila o privatnosti možete pronaći ovdje:
AIB MS: https://www.aibms.com/privacy;
Worldpay: https://www.fisglobal.com/en/privacy;
Klarna: https://www.klarna.com/international/privacy-policy/;
PayPal: https://www.paypal.com/myaccount/privacy/privacyhub;

• Davatelji usluga tehnologije – ovo obuhvaća davatelje usluga koji pružaju usluge kao što je alat za prevođenje, koji nam pomažu da osiguramo našu mrežu, sustave i e-poštu te nam pomažu upravljati zahtjevima kojima vaša prava o podacima podliježu.

• Davatelji usluga korisničke podrške – upotrebljavamo davatelje usluga treće strane kako bismo pružili korisničku podršku poslije radnog vremena i platforme trećih strana za obradu korespondencije korisnika.

• Revizori – imamo unutrašnju i vanjsku funkciju revizije koju pružaju treće strane. Revizori nam pomažu da osiguramo sukladnost sa zakonskim obvezama, uključujući i svoju obradu osobnih podataka. U određenim okolnostima to može značiti da imaju pristup našim sustavima koji obrađuju osobne podatke ili da možda trebaju pregledati kako smo obrađivali određene osobne podatke.

• Baze podataka za prijevare i provjere – možemo koristiti vanjske baze podataka za otkrivanje i prevenciju prijevara i provjeru osobnih podataka, alate koji su dostupni u industriji i javno dostupne informacije za sprječavanje i otkrivanje mogućih kriminalnih aktivnosti, sankcija ili prijevara.

• Agencije za provođenje zakona – možemo podijeliti vaše podatke s agencijama za provođenje zakona kako bi istražili, otkrili ili spriječili moguću kaznenu ili prijevarnu aktivnost na osnovi sukladnosti sa zakonskom obavezom.

Prijenos u inozemstvo

Postoje određene okolnosti kada ćemo provoditi prijenos vaših osobnih podataka izvan Europske unije u državu koju Europska komisija ne prepoznaje kao pružatelja jednake razine zaštite osobnih podataka kako je predviđeno u Europskoj uniji. Najčešći su primjeri kada obavljamo prijenos osobnih podataka davatelju usluga Prijevoza u zemlji koju ste odabrali kako bi mogli ispuniti vašu rezervaciju. Ovaj prijevoz bi potpadao pod Derogaciju 49 1) b) gdje je prijenos povremen i neophodan za pružanje usluge prijevoza korisniku. Slično tome, neki naši pružatelji usluga plaćanja nalaze se u SAD-u i prijenos bi bio pod derogacijom 49 1) b) gdje je prijenos povremen i potreban kako bi korisnik mogao platiti naknadu povezanu s prijevozom. Također možemo obaviti prijenos vaših osobnih podataka izvan Europske unije u vezi s radom naše tvrtke, kao što je slučaj kada upotrebljavamo davatelja usluga sa sjedištem u SAD-u, Egiptu ili Velikoj Britaniji. Ako obavimo prijenos vaših osobnih podataka izvan Europske unije, osigurat ćemo uspostavljanje odgovarajućih mjera zaštite vaših osobnih podataka i sukladnosti s našim obvezama prema važećem zakonu o zaštiti podataka. Kada prenosimo osobne podatke u SAD i Egipat, sklapamo ugovore u obliku koji je odobrila Europska komisija s pravnom osobom kojoj smo prenijeli osobne podatke. Kada prenosimo osobne podatke u Veliku Britaniju, to se temelji na odluci o primjerenosti koju je donijela Komisija EU-a, gdje Komisija EU-a odlučuje da Ujedinjeno Kraljevstvo osigurava odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka EU-a. Sljedeće kategorije podataka prenose se na sigurnosni softverski sustav e-pošte u Velikoj Britaniji: Ime, referenca rezervacije, telefonski broj, adresa, adresa e-pošte, IP adresa i korespondencija kupaca. Dodatne informacije o ovoj odluci o primjerenosti možete pronaći ovdje: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_21_3183
Europska komisija je, 4. lipnja 2021., objavila nove standardne ugovorne klauzule (SCC) kako bi uključivale zahtjeve GDPR-a i odluke Schrems II. CarTrawler je ažurirao ugovore o zaštiti podataka s trećim stranama kako bi implementirali nove SCC, gdje se oslanjamo na ovaj mehanizam i prihvaćamo ugovor, organizacijske i tehničke mjere u skladu s preporukama EDPB-a uključujući, ali ne ograničavajući se na vrhunsko šifriranje podataka u tranzitu i mirovanju, zlonamjernog softvera za otkrivanje koda, postupak nadzora upada, ispitivanje skeniranja i prodora na razini mreže i aplikacije, kontrole sigurnosnog pristupa, Procjene učinka na prijenos za svaku obradu koja se provodi izvan EGP-a i na snazi politika zahtjeva za provedbu zakona u slučaju da primi zahtjev za osobnim podacima od agencije za provedbu zakona. CarTrawler osigurava da treće strane, koje prenose podatke, provode slične mjere kako bi se osiguralo da svi osobni podaci imaju odgovarajuću razinu zaštite kada se prenose izvan EGP-a.

Ako želite više podataka o dodatnim mjerama koje smo poduzeli u vezi s prijenosom vaših osobnih podataka ili primjerke sporazuma koje imamo o prijenosu, kontaktirajte nas putem pojedinosti koje su navedene na kraju ove izjave.

Zadržavanje

Vaše osobne podatke zadržavamo sukladno našim pravilima o zadržavanju zapisa. Pravila o zadržavanju zapisa djeluju na načelu da osobne podatke ne čuvamo dulje nego što je nužno za svrhu za koju smo ih prikupili i sukladno svim zakonodavnim zahtjevima. To znači da je razdoblje zadržavanja vaših osobnih podataka različito ovisno o vrsti osobnih podataka. Primjerice:

• Podaci o transakciji – zadržavamo pojedinosti o vašim rezervacijama i interakciji s nama u vezi s rezervacijama onoliko koliko je nužno kako bismo olakšali proces rezervacije i riješili sve probleme koji mogu nastati. Kada su vaše marketinške preferencije takve da vam možemo slati marketinške poruke, onda se takvi podaci zadržavaju prema pojedinostima navedenim u nastavku.

• Podaci o programu vjernosti – zadržavamo podatke povezane s programima vjernosti koliko je nužno kako bismo olakšali upravljanje programom vjernosti.

• Marketing putem e-pošte – čuvat ćemo primjerak vaših osobnih podataka koji je nužan kako bismo vam slali marketinške poruke sve dok je nužno da bismo ostvarili vaše marketinške preferencije. Kao dio navedenog, zadržat ćemo i određene podatke povezane s transakcijama kako bismo mogli prilagoditi naše marketinške poruke.

• Upravljanje zakonskim potraživanjima – kada ocjenjujemo koliko dugo čuvamo osobne podatke, u razmatranje uzimamo mogu li takvi podaci biti nužni kako bismo iznijeli ili se obranili od zakonskih potraživanja. Ako su takvi podaci nužni, možemo ih čuvati do isteka roka zastare u odnosu na vrstu potraživanja koja može biti provedena (što varira od 2 do 12 godina).

Kolačići

Ova Platforma upotrebljava kolačiće. Kolačići su male, jednostavne tekstualne datoteke koje se šalju s web-mjesta i pohranjuju na vaše računalo, tablet ili mobilni uređaj kada posjetite web-mjesto. Podaci vezani za vaš posjet web-mjestu bilježe se u ovim kolačićima. Kako biste više saznali o ovim kolačićima, pogledajte naša pravila o kolačićima.

Druga web-mjesta

Ova Platforma može sadržavati poveznice na druga web-mjesta ili ovdje možete doći preko poveznice s drugog web-mjesta. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se samo na ovu Platformu i usluge koje pokreću tvrtke Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto ili Cabforce u vezi s tvrtkama Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto ili Cabforce na Platformi. Kada napravite poveznicu za druga web-mjesta, trebate pročitati njihove izjave o privatnosti.

Važne informacije o privoli

U okolnostima u kojima obrađujemo vaše osobne podatke na temelju vaše privole, možete slobodno bilo kada povući svoju privolu. Privolu možete povući tako da nas kontaktirate putem pojedinosti koje su navedene na kraju ove izjave. Ako se vaša privola odnosi na primitak marketinške e-pošte, možete upotrijebiti poveznicu za odjavljivanje koja je navedena u e-pošti. Napominjemo da ako povučete privolu, nećemo vam moći nastaviti pružati određenu uslugu.

Vaša prava

Imate sljedeća prava, u određenim okolnostima, vezano za vaše osobne podatke:

Pravo na pristup podacima – imate pravo zahtijevati primjerak osobnih podataka koje čuvamo o vama, zajedno s drugim podacima o našoj obradi tih osobnih podataka.

Pravo na ispravak – imate pravo zahtijevati ispravak svih netočnih podataka koji se čuvaju o vama ili ako imamo nepotpune podatke, možete zahtijevati da ih ažuriramo kako bi bili potpuni.

Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati od nas da izbrišemo osobne podatke koje čuvamo o vama. Ovo se ponekad naziva pravo na zaborav.

Pravo na ograničenje obrade ili prigovora na obradu – imate pravo zahtijevati da više ne obrađujemo vaše osobne podatke za određene svrhe ili prigovoriti na našu obradu vaših osobnih podataka za određene svrhe.

Pravo na prenosivost podataka – imate pravo zahtijevati da pružimo vama ili trećoj strani primjerak vaših osobnih podataka u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom strojno čitljivom formatu.

Kako biste ostvarili neko od gore navedenih prava, kontaktirajte nas koristeći kontakt podatke na dnu ove izjave ili klikom na sljedeću poveznicu:
https://privacyportalde-cdn.onetrust.com/dsarwebform/d542f8c6-e8f4-416b-8125-62a18e5fc649/9ee201c6-e6ac-41c4-bd6c-3e7787691a53.html

Izmjene Izjave o privatnosti

Redovito revidiramo izjavu o privatnosti i sva ažuriranja ćemo postaviti na ovom web-mjestu.

Pitanja i pritužbe

Ako imate upita ili pritužbi vezano za našu obradu vaših osobnih podataka, možete nas kontaktirati preko sljedećih kontaktnih pojedinosti:

Poštom: Službenik za zaštitu podataka, Etrawler Unlimited Company, Classon house, Dundrum Business Park, Dundrum, Dublin 14, Irska.
E-poštom: dpo@cartrawler.com.

Imate pravo podnošenja pritužbe Irskom povjerenstvu za zaštitu podataka ako niste zadovoljni s obradom svojih osobnih podataka koje provode tvrtke Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto ili Cabforce. Pojedinosti o tome kako uložiti pritužbu mogu se pronaći na (https://forms.dataprotection.ie/contact) ili možete nazvati povjerenstvo za zaštitu podataka na broj 353 (0)761 104 800.

Updated at: Mon, 29 Jan 2024 16:15:59 GMT