Menü

A legalacsonyabb árat kínáljuk, vagy visszatérítjük a különbözetet. Ilyen egyszerű.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minden helyszínen számtalan autót kínálunk, a legjobb áron. Ha máshol ennél jobb árat talál, visszafizetjük önnek az árkülönbözetet. Ilyen egyszerű.

Ingyenes foglaláslemondás
Hitelkártyadíjak nélkül
Ügyfélszolgálat

Az Argus Car Hire oldalon a világ 174 országának autókölcsönző cégeit hasonlítjuk össze. 30 000 átvételi hely közül választhat a főbb repterek közelében, és a belvárosokban. Így ha autót bérelne az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Portugáliában, Franciaországban, Olaszországban vagy az Egyesült Államokban, mi megtaláljuk önnek a megfelelőt. És ha ezek után talál olcsóbbat, mi megtérítjük önnek a különbözetet. Ilyen egyszerű.

Választékunk

Olyan autókölcsönző cégek árait hasonlítjuk össze, mint az Avis, a Budget, az Alamo, az Enterprise, az Europcar, a National, a Hertz stb. Bérlehetők nálunk többek között miniautók, városi kisautók, SUV-ok, 7-üléses és luxusautók is. Akár középkategóriás kocsit keres, akár 9-üléses családi autót, mi megtaláljuk önnek a legalacsonyabb árat, vagy megtérítjük önnek a különbözetet. Ilyen egyszerű. Foglalja le bérelt autóját még ma, hogy biztosan a legjobb áron jusson hozzá.

  • Ford Ka
    Miniautó innentől R$ 22,31/nap
    4   1
  • Ford Fiesta
    Kisautó innentől R$ 24,54/nap
    5   2
  • Nissan Qashqai
    SUV innentől R$ 51,30/nap
    5   3
  • BMW
    Luxus innentől R$ 247,38/nap
    5   5
  • Peugeot
    7-üléses innentől R$ 132,50/nap
    7   1
  • Ford Tourneo
    9-üléses innentől R$ 148,07/nap
    9   3

Minden helyszínen számtalan autót kínálunk, a legjobb áron. Ha máshol ennél jobb árat talál, visszafizetjük önnek az árkülönbözetet. Ilyen egyszerű.

Béreljen autót magabiztosan

500 000+ felhasználó értékelte autókölcsönző cégeinket

Értékelések

9,3 / 10
8,7 / 10