Menü

A legalacsonyabb árat kínáljuk, vagy visszatérítjük a különbözetet. Ilyen egyszerű.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minden helyszínen számtalan autót kínálunk, a legjobb áron. Ha máshol ennél jobb árat talál, visszafizetjük önnek az árkülönbözetet. Ilyen egyszerű.

Ingyenes foglaláslemondás
Hitelkártyadíjak nélkül
Ügyfélszolgálat

Az Argus Car Hire oldalon a világ 174 országának autókölcsönző cégeit hasonlítjuk össze. 30 000 átvételi hely közül választhat a főbb repterek közelében, és a belvárosokban. Így ha autót bérelne az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Portugáliában, Franciaországban, Olaszországban vagy az Egyesült Államokban, mi megtaláljuk önnek a megfelelőt. És ha ezek után talál olcsóbbat, mi megtérítjük önnek a különbözetet. Ilyen egyszerű.

Választékunk

Olyan autókölcsönző cégek árait hasonlítjuk össze, mint az Avis, a Budget, az Alamo, az Enterprise, az Europcar, a National, a Hertz stb. Bérlehetők nálunk többek között miniautók, városi kisautók, SUV-ok, 7-üléses és luxusautók is. Akár középkategóriás kocsit keres, akár 9-üléses családi autót, mi megtaláljuk önnek a legalacsonyabb árat, vagy megtérítjük önnek a különbözetet. Ilyen egyszerű. Foglalja le bérelt autóját még ma, hogy biztosan a legjobb áron jusson hozzá.

 • Ford Ka
  Miniautó innentől ERN 59,22/nap
  4   1
 • Ford Fiesta
  Kisautó innentől ERN 65,14/nap
  5   2
 • Nissan Qashqai
  SUV innentől ERN 136,21/nap
  5   3
 • BMW
  Luxus innentől ERN 656,77/nap
  5   5
 • Peugeot
  7-üléses innentől ERN 351,78/nap
  7   1
 • Ford Tourneo
  9-üléses innentől ERN 393,11/nap
  9   3

Minden helyszínen számtalan autót kínálunk, a legjobb áron. Ha máshol ennél jobb árat talál, visszafizetjük önnek az árkülönbözetet. Ilyen egyszerű.

Béreljen autót magabiztosan

500 000+ felhasználó értékelte autókölcsönző cégeinket

Értékelések

8,7 / 10