мени

Најниска цена или враќање на разликата. Просто.

Имаме многу автомобили со најниска цена за секоја дестинација. Ако најдете подобра цена ние ќе ви ја надоместуваме разликата.

hertz interrent europcar thrifty enterprise budget avis alamo

Во Argus Car Hire споредуваме компании за изнајмување автомобили во повеќе од 174 земји од цел свет. Располагаме со 30,000 локации за земање во сите поголеми аеродроми а исто така и во градовите. Па, ако сакате да изнајмувате автомобил, во ОК, Шпанија, Португалија, Франција, Италија или САД ние ќе го најдеме тоа за вас. Ако најдете пониска цена после споредувањето за изнајмување на автомобил , ние ќе ви ја враќаме разликата. Просто.

Погледнете ја нашата палета

Ние споредуваме брендови за изнајмување на автомобили како што се Hertz, Europcar, Avis, Enterprise, Budget, Thrifty и други. Нашата палета на автомобили вклучува мини, економични, автоматик, СУВ, 7 седишта, луксузни и други автомобили. Без разлика дали барате да изнајмувате автомобил или возило со 9 седишта, ние ќе го најдеме за вас со најниска цена или ќе ви ја враќаме разликата. Просто. Резервирајте го вашето изнајмување на автомобил денеска за да обезбедите најниска цена.

Имаме многу автомобили со најниска цена за секоја дестинација. Ако најдете подобра цена ние ќе ви ја надоместуваме разликата.

Изнајмете автомобил со доверба.

500,000+ корисници ги имаат оценето нашите компании за изнајмување на автомобили

Како што е прегледено на

9.3 / 10
8.7 / 10