мени
  1. home
  2. За нас

За нас

arguscarhire.com е вебстраница со најмал трошок за изнајмување на автомобили. Ви ја нудиме најниската цена или ви ја враќаме разликата. Просто. Ние знаеме што значи изнајмување на автомобил. Основани сме во 1959 година. Работиме онлајн од 1996 година. Имаме партнерство со над 1,500 добавувачи. Имаме над 30,000 локации низ целиот свет. Така што ние имаме повеќе автомобили, повеќе модели, поголем избор. Сето тоа со најниска цена или враќање на разликата. Просто.