мени
  1. home
  2. Помош

Ние сме тука да ви помагаме.

Во случај да имате потреба да ги измените деталите, додадете дополнително осигурување или опционално. Правете го тоа веднаш.

Со менаџирање на резервацијата ќе имате можност да:

Менувајте датум и време.
Менувајте го возачот.
Менувајте го автомобилот.

Додадете осигурување.
Додадете ГПС.
Додадете седиште за дете.

Погледнете го ваучерот.
Откажете ја резервацијата.

Прашања? Ние ги имаме одговорите кои ви требаат

Погледнете ги нашите НПП за релевантни информации: потребни документи за земање на автомобил, опис за политиката за бензин, најважните детали за одигурување, политиките за откажување & надоместок, и др.

Пратете ни имејл порака

Ќе ви одговараме во рок од 48 часа.

Јавете ни се

Ние сме тука да го примиме вашиот повик.

7 дена во неделата

Ви треба помош? Твитнете @arguscarhire

Започнете разговор со нас