Meniu

Cel mai mic preț sau vă rambursăm diferența. Simplu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dispunem de mai multe autoturisme care se încadrează la prețul cel mai mic, în fiecare destinație. Dacă găsiți un preț mai mic, vă vom rambursa diferența. Simplu.

Anulare gratuită
Fără comisioane pentru plățile cu cartea de credit
Relații cu clienții

La Argus Car Hire realizăm comparații între firme de închirieri auto din peste 174 de țări din lumea întreagă.Dispunem de 30.000 de locații de ridicare situate atât în incinta principalelor aeroporturi, cât și în centrul orașelor. Așadar, dacă doriți să închiriați un autoturism în Marea Britanie, Spania, Portugalia, Franța, Italia sau SUA, noi îl vom găsi pentru dumneavoastră. Și, dacă în urma comparării ofertelor de închiriere auto, găsiți un preț mai mic, vă rambursăm diferența. Simplu.

Vizualizați gama de autoturisme

Realizăm comparații între firme de închirieri auto precum Avis, Budget, Alamo, Enterprise, Europcar, National, Hertz și multe altele. Gama oferită include autoturisme mini, din clasa Economic, cu cutie automată, de tip SUV, cu 7 locuri, din gama de lux și alte categorii. Așadar, indiferent dacă doriți un autoturism sau un microbuz de 9 locuri, noi îl vom găsi pentru dumneavoastră, la cel mai mic preț, sau vă rambursăm diferența. Simplu. Rezervați astăzi autoturismul dumneavoastră pentru a obține prețul cel mai mic.

Dispunem de mai multe autoturisme care se încadrează la prețul cel mai mic, în fiecare destinație. Dacă găsiți un preț mai mic, vă vom rambursa diferența. Simplu.

Închiriați cu încredere un autoturism

Peste 500.000 de utilizatori au evaluat firmele noastre de închirieri auto

Conform recenziilor realizate de

8.7 / 10