Meny

Lägsta priset eller mellanskillnaden tillbaka. Enkelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi har fler hyrbilar till lägsta pris på alla destinationer. Om du hittar ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden.

Gratis avbokning
Inga kreditkortsavgifter
Kundsupport dygnet runt alla dagar

Hos Argus Car Hire jämför vi biluthyrningsfirmor i fler än 174 länder runt om i världen. Vi har 30 000 upphämtningsställen på alla storflygplatser och i centrum. Behöver du hyra bil i Storbritannien, Spanien, Portugal, Frankrike, Italien eller USA, ordnar vi det. Hittar du ett lägre pris efter en biljämförelse, får du tillbaka mellanskillnaden. Enkelt.

Se vår bredd

Vi jämför biluthyrningsfirmor som Hertz, Europcar, National, Avis, Enterprise, Budget, Alamo, Thrifty med flera. Biltyper finns i miniklass, ekonomiklass, automatväxlade modeller, stadsjeepar, modeller med plats för 7, lyxmodeller med flera. Även om du behöver hyra bil med plats för 9, kan vi hitta en åt dig till lägsta pris, eller så får du tillbaka mellanskillnaden. Enkelt. Boka hyrbil idag för att få lägsta pris.

 • Ford Ka
  Miniklass från och med VUV 609/dag
  4   1
 • Ford Fiesta
  Ekonomiklass från och med VUV 670/dag
  5   2
 • Nissan Qashqai
  Stadsjeep från och med VUV 1 401/dag
  5   3
 • BMW
  Lyxklass från och med VUV 6 756/dag
  5   5
 • Peugeot
  Plats för 7 från och med VUV 3 619/dag
  7   1
 • Ford Tourneo
  Plats för 9 från och med VUV 4 044/dag
  9   3

Vi har fler hyrbilar till lägsta pris på alla destinationer. Om du hittar ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden.

Hyr bil med förtroende

500 000 + användare har betygsatt våra biluthyrningsfirmor

Enligt recension på

4 / 5